Letní výprodeje se chýlí ke konci, a proto máte poslední šanci nakoupit sezónní oblečení, obuv a doplňky za výhodné ceny. Kamenné obchody i e-shopy si snaží vytvořit prostor pro podzimní a zimní kolekce, a tak většina z nich slevami nešetří. Že přeplněná nákupní centra nejsou zrovna váš šálek kávy? Doplňte svou garderobu na internetu a díky odložené platbě si oblečení beze stresu vyzkoušejte ještě před tím, než za něj zaplatíte!

Pokud jde o módu a obuv, můžete svůj šatník s odloženou platbou rozšířit v internetových obchodech MALL.CZ nebo Vivantis.cz, které nabízejí tisíce značkových kousků pro ženy, muže i děti za neodolatelné výprodejové ceny.  Pokukujete spíše po doplňcích nebo špercích? Prozkoumejte nabídku e-shopů Hodinky.cz a Šperky.cz. Všechny zmíněné obchody se vedle pozitivních uživatelských recenzí pyšní také bleskovou dobou dodání.

Dobré zprávy pro fanoušky módy i rodiče

Milovníky módních trendů určitě potěší zpráva, že MALL.CZ nedávno rozšířil svou nabídku módy – součástí galerie MALL se totiž stal známý e-shop Bigbrands. Kromě většího výběru oblečení, obuvi a doplňků s sebou tato spolupráce přinesla také vznik nového věrnostního klubu. Ten svým členům nabízí 20% slevu na první nákup, dopravu zdarma na 6 měsíců a samozřejmě i pravidelnou porci speciálních slev a výhod. Členové klubu samozřejmě mohou využít odloženou platbu, která jim umožňuje objednané kousky zaplatit kdykoliv do 14 dnů od doručení.

MALL.CZ má klub pro děti
Péče o děti je pořádná fuška, a proto si rodiče zaslouží zvýhodněné nákupy.

E-shop ale myslí také na rodiče a jejich děti, a proto připravil speciální klub plný výhod také pro ně. V nabídce MALL.CZ kromě značkového dětského oblečení nechybí ani hračky, plenky, příkrmy a další pomůcky, bez kterých se ti nejmenší neobejdou. Rodiče, kteří se rozhodnou nakoupit s odloženou platbou, navíc na zaplacení objednávky dostanou celých 30 dnů místo obvyklých 14.

TIP!
I my pro vás máme spoustu slev a zvýhodněných nabídek. Prozkoumejte náš věrnostní program Odměny.

A jak to máte vy – nakupujete oblečení raději v kamenných obchodech, nebo spoléháte na internet? Pokud už vás klasické nákupy unavují, máme pro vás 3 pádné důvody, proč byste měli dát šanci těm virtuálním:

1. Vyzkoušíte si nový kousek s oblíbenými doplňky

Hodí se tyhle džíny k mým oblíbeným teniskám? A jak bude tahle Guess kabelka ladit s těmi červenými šaty? I když se vám v hlavě rodí dokonalé outfity, dokud to nezkusíte, můžete jen tipovat. A vzhledem k tomu, že si do obchodu nemůžete přinést polovinu šatníku a botníku, bude lepší test vzájemné kompatibility provést doma, kde si můžete různé kombinace zkoušet, jak dlouho jen budete chtít. A výsledek? Buď zjistíte, že módní kombo, které jste si vysnili už při vkládání produktu do virtuálního košíku, dokonale funguje i ve skutečnosti, nebo, pokud se ukáže opak, produkt jednoduše vrátíte.

Proč nakupovat módu online?
V e-shopech pomocí filtrů snadno najdete přesně to, co hledáte.

2. Už žádné kabinkové manévry

Zkušební kabinky jsou v některých obchodech učiněné zlo, které člověku dokáže zkazit náladu. Čekání ve frontě, minimum prostoru, nepřirozené světlo a všudypřítomná zrcadla, která často nemilosrdně odhalí a zdůrazní i to, co byste radši vidět nechtěli. Když si oblečení objednáte domů, můžete si ho vyzkoušet před zrcadlem, na které jste zvyklí, chvíli v novém kousku pobýt a otestovat, jestli vám střihově sedí a je pohodlný. Pak si můžete beze spěchu rozmyslet, jestli ho opravdu nutně potřebujete, nebo to není to pravé ořechové. Vyhnete se složitému odkládání svršků a balancování na jedné noze v prostoru, který má přibližně metr čtvereční.

TIP!
Nákupy před výplatou? Žádný problém! Nakupte teď a plaťte až za 14 dní.

3. Vyhnete se bojům mezi regály

Lidé se dělí na dvě skupiny – první z nich si nákupy v kamenných obchodech vyloženě užívá, druhá se jim vyhýbá jako čert kříži. A v období sezónních výprodejů to platí dvojnásob. Pokud nejste zrovna ten typ, který mezi davy spolunakupujících a haldami oblečení dokáže objevit učiněný skvost, bude pro vás lepší si šatník doplňovat prostřednictvím internetových nákupů, které vám ušetří čas a nepocuchají nervy. Zatímco v klasických obchodech obvykle zoufale bloudíte, v e-shopech si pohodlně vyfiltrujete, co právě hledáte, zadáte, jakou velikost nebo barvu preferujete, a pak už můžete jen v klidu vybírat. 

Hodnocení článku:

(3 hlasů, průměrné hodnocení: 5.00 z 5 )
Loading...

Témata:

Komentáře:

Sledovat
Chci být informován o:
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Ukázat všechny komentáře
0
Napište nám prosím do diskuze váš názor.x