Máte pár dní před výplatou, ovšem akce na vysněnou televizi končí už dnes o půlnoci? Rádi nakupujete v internetových obchodech, ale nechce se vám prostě předem platit za onoho pověstného „zajíce v pytli“? Tak přesně pro vás je ideálním řešením odložená platba, nová a opravdu vychytaná platební metoda pro online nákupy.

Důvodů, proč dát šanci odloženým platbám, resp. nakupování v duchu hesla „kup teď, zaplať později“, je hned několik. Služba nabízí řadu benefitů, které ocení snad všichni kupující, nejen ti, kteří v danou chvíli potřebují platbu odložit v tom pravém slova smyslu. Odložená platba je ale zkrátka pro všechny, kteří chtějí a umí využít to nejlepší, co se jim nabízí. Napočítali jsme hned sedm argumentů, proč si ji oblíbit.

1. Kombinace toho nejlepšího

Sice se říká, že každá mince má dvě strany, ale v případě odložené platby, jsou fajn obě dvě. Odložená platba v sobě totiž kombinuje výhody několika platebních metod. Při převzetí zásilky se nemusíte zdržovat platbou, ovšem tak jako u dobírky zaplatíte, až když balík fyzicky vidíte. Ba co víc, u odložené platby platíte až ve chvíli, kdy jste s produktem seznámeni a víte, že jste spokojeni.

2. Komfort a bezpečí především

Zaplatíte z pohodlí domova, rychle a bezpečně – po zvolení této platební metody projdete 
krátkým ověřením s SMS kódem. Prostě ideální platební metoda dnešní doby, která jde zákazníkům naproti. Stačí si jen zvyknout na opačné pořadí – nejdříve přebíráte, poté platíte, a to v komfortní lhůtě dvou týdnů. A nebojte se, nezapomenete, včas vám datum k platbě připomeneme.

3. Neplatíte nic navíc

Opravdu! Nejde totiž o žádný úvěr, prostě jen zaplatíte později. Nevýhodných a malým písmem psaných podmínek s hvězdičkou se tak bát nemusíte.

4. Dokonalý přehled o platbách a mnohem víc

Moderní platební metoda si žádá nadstandardní rozhraní a zákaznickou podporu. A ty my nabízíme. Prostřednictvím vašeho účtu se dostanete do své mallpay zóny, kde najdete kompletní přehled o svých platbách, výši limitu, do kterého můžete nakupovat či instrukce k platbám, které vás ještě čekají. Zde se na nás také můžete kdykoliv obrátit s dotazem či prosbou o pomoc.

5. Nečekáte, až vám přijdou peníze zpátky

Asi se vám také už stalo, že nákupem přes internet jste tedy rozhodně trefu do černého neudělali. Bohužel pak nezbývá nic jiného než věc vrátit. Najednou nemáte ani tu, ani finance. Následné čekání na vrácení peněz, za které potřebujete koupit náhradu, pak může být pěkně dlouhé, zvlášť když vás tlačí čas. A teď si představte, že s odloženou platbou se do této situace nedostanete. Díky platbě až „po“ posíláte peníze na účet prodejce, až ve chvíli, kdy víte, co jste koupili. Když nejste spokojeni, pošlete místo peněz zpět výrobek a hned můžete znovu vybírat, resp. nakupovat.

6. Prodloužená záruka

Čas od času se bohužel něco rozbije. Zvlášť u dražších věcí pak oceníte záruku i po dvou letech používání. Při odložené platbě přes mallpay máte možnost si záruku prodloužit o 1, 2 nebo 3 roky. Stačí jeden klik a ušetříte si spoustu starostí. Prodloužená záruka kryje poruchy do výše původní ceny zboží, žádná amortizace ani spoluúčast nehrozí. Případnou škodu nahlásíte pohodlně online. Pokud do 14 dnů od kupní smlouvy odstoupíte, celý poplatek za tuto službu vám samozřejmě vrátíme.

7. Prostě ten váš

Co vám budeme vysvětlovat, vyzkoušejte mallpay a vymyslete svůj důvod pro „kup teď, zaplať později“.  Jistě nějaký najdete. Proč? Jako spousta našich spokojených zákazníků, nejspíše zjistíte, že takováto služba tady zkrátka chyběla.

Hodnocení článku:

(19 hlasů, průměrné hodnocení: 4.16 z 5 )
Loading...

Témata:

Komentáře:

Sledovat
Chci být informován o:
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Ukázat všechny komentáře
0
Napište nám prosím do diskuze váš názor.x