Předvánoční nákupy bývají náročné. Proto jsme se rozhodli vám je usnadnit. Kromě toho, že jsme pro vás připravili akci, díky níž můžete nakupovat dárky už teď, ale zaplatit je klidně až v lednu, se také rozrostl seznam e-shopů, kde můžete s odloženou platbou nakoupit. Pojďme si je představit!

LEO Express

Kdo by neznal dopravce s flotilou nepřehlédnutelných černo-oranžových vlaků a autobusů? Odloženou platbu nyní můžete využít i na nákup jízdenek u Leo Express. Tak si udělejte výlet, užijte si komfortní jízdu i servis na palubě, a navíc ušetřete 10 % z ceny každé jízdenky. Vydat se můžete do českých a moravských luhů a hájů, ale také třeba na prodloužený víkend do některého z evropských měst. A za jízdenky stačí zaplatit kdykoliv do 14 dnů.

Aquapalace

Za vodními radovánkami nemusíte vyrážet k moři, stačí, když zamíříte do pražských Čestlic. Aquapalace Praha je jedinečný komplex, který zahrnuje vodní a saunový svět, fitness, welness/spa, rehabilitace a hotel. Jste mimopražští? To vůbec nevadí. Udělejte si výlet do Prahy vlakem nebo autobusem Leo Express. Tak vyměňte předvánoční stres za dokonalý relax ve vodním světě. A nebo svým vodomilným blízkým darujte vstupenky pod stromeček. Ke každému nákupu s odloženou platbou navíc dostanete také voucher na 300 Kč do celého prostoru Aquapalace s akcí Let’s be Active.

Allegria: Firmanazážitky.cz

Pokud už vás omrzely klasické dárky, věnujte letos svým nejbližším zážitek, na který budou ještě dlouho vzpomínat. Pomůže vám s tím firma na zážitky Allegria. Co třeba vyhlídkový let, adrenalinový větrný tunel nebo třeba napínavá úniková hru? Nebo raději něco poklidnějšího? To už je jen na vás, ale ujišťujeme vás, že skutečně je z čeho vybírat! A abyste z nákupu měli ještě větší radost, kromě platby až po Vánocích získáte také 10% slevu na všechny zážitky. Tak ať jsou vaše letošní dárky nezapomenutelné!

let_balonem_vanoce
Let balonem pod stromeček? Není problém!

Bezrealitky.cz

Portál Bezrealitky.cz umožňuje lidem prodávát a pronajímat nebo naopak kupovat a najímat si nemovitosti přímou cestou, tedy bez pomoci realitní kanceláře. Web svým klientům poskytuje základní služby bezplatně, ale ten, kdo chce, aby se jeho nabídka nebo poptávka zobrazovala na těch nejviditelnějších pozicích, si musí za lepší umístění připlatit. A protože víme, jak je situace na realitním trhu komplikovaná, rozhodli jsme se vám usnadnit život aspoň tím, že poplatek navíc budete moct uhradit prostřednictvím odložené platby.

PAVELCI: Světelnéstudio.cz

Zdá se vám, že by vaše domácnost potřebovala s příchodem podzimního šera trochu rozzářit? Vneste si domů světlo prostřednictvím nových svítidel! Pořídit je můžete v e-shopu Světelnéstudio.cz, kde najdete celou řadu designových lustrů, lamp, LED pásek a žárovek, a to jak do interiéru, tak do exteriéru. K nákupu navíc můžete na jednom místě přidat i vybavení do kuchyně. Možná budete překvapeni, jak osvětlení od renomovaných výrobců dodá vašemu bydlení nový rozměr. A navíc: platit samozřejmě můžete až po Vánocích.

TIP!
Chcete vědět, kde můžete využít odloženou platbu? Mrkněte na kompletní seznam e-shopů.

Židleproděti.cz

Máte-li děti, tak určitě víte, že rostou doslova před očima. Jděte na to chytře a pořiďte svému potomkovi židličku, která bude růst s ním. V e-shopu Židleproděti.cz najdete nejen rostoucí dětský nábytek, ale i spoustu dalších produktů pro děti, jako jsou hračky, odrážedla, školní batohy nebo kočárky a doplňky k nim. S rostoucím nábytkem ušetříte nejen peníze, protože nebudete muset pořizovat stále větší kousky, ale také životní prostředí.

miminko_rostouci_zidle
Děti rostou jako z vody. Investujte do nábytku, který poroste s nimi.

Shim.cz

Ačkoliv děti více ocení „tvrdé“ dárky, dospělák dobře vybraný měkký dárek, tedy oblečení, ocení. Módní kousky pro ženy i muže za příjemné ceny můžete pořídit třeba v brněnském e-shopu Shim.cz. Najdete v něm velký výběr dámských šatů pro nejrůznější příležitosti i pánské streetové oblečení. Obchod zákazníkům nabízí poštovné zdarma k nákupu nad 1 000 korun, výměnu zboží do 30 dnů nebo možnost vyzkoušení ve výdejně v Brně.

Halfprice.cz

Móda, drobná elektronika, doplňky do domácnosti, nářadí nebo sportovní vybavení na jednom místě? To je e-shop Halfprice.cz, ze kterého můžete objednat dárky pro malé, velké, a dokonce i čtyřnohé členy domácnosti. Kromě toho, že v obchodě můžete platit s odloženou platbou, získáte až do Vánoc při zadání kódu 231219 slevu 15 % na celý sortiment. A to už se vyplatí, nemyslíte?

Autoprofi.cz

Internetový obchod Autoprofi.cz, který se může pochlubit sedmadvacetiletou historií, nejvíce potěší vášnivé řidiče nadšence do aut. Kromě všemožných doplňků do auta v něm pořídíte také nářadí, elektroniku do domácnosti nebo příslušenství pro péči o zahradu. Pokud bychom chtěli být struční a výstižní – jde o ráj pro kutily, kteří v nabídce e-shopu určitě najdou něco, co jim padne do oka.

Hodnocení článku:

(4 hlasů, průměrné hodnocení: 5.00 z 5 )
Loading...

Témata:

Komentáře:

Sledovat
Chci být informován o:
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Ukázat všechny komentáře
0
Napište nám prosím do diskuze váš názor.x