Chceme, aby vás nákupy s MALL Pay bavily, byly pohodlné a přinášely vám něco navíc. Proto pro vás máme zbrusu novou mobilní aplikaci MALL Pay, která vám umožní nakupovat, sledovat objednávky, bonusové body a další novinky přímo v chytrém telefonu. Co naše nová appka umí?

Mobilní aplikace vznikly proto, aby bavily, vzdělávaly, usnadňovaly komunikaci, zlepšovaly fyzickou kondici nebo životosprávu, a hlavně šetřily čas, práci i peníze. Vlastní appku dnes mají banky, zpravodajské servery, kosmetické firmy i e-shopy. A dokonce i církve, které se snaží jít s dobou. Některé aplikace jsou opravdu povedené, jiné méně, za část z nich si musíte zaplatit a další jsou k dispozici zdarma.

TIP!
Nedáte smartphone z ruky? Mrkněte na mobilní aplikace, které vám pomohou šetřit.

I když se to možná nezdá, vytvořit smysluplnou a funkční mobilní aplikaci není žádná legrace. A my jsme navíc chtěli, aby ta naše byla přehledná, snadno se ovládala a zároveň obsahovala přesně tolik informací, kolik potřebujete. Zkrátka a dobře – taková, abyste ji rádi používali. Proto jsme na jejím vývoji pracovali několik měsíců, abychom vám mohli představit produkt, za kterým si skutečně stojíme.

Jedna apka na všechno, co Skip Pay umí
Jedna apka na všechno, co Skip Pay umí

Všechny informace pěkně na jednom místě

Mobilní aplikaci Skip Pay si bezplatně stáhnete v Google Play nebo App Store. Pokud už jste s námi v minulosti nakupovali, přihlásíte se prostřednictvím svých přihlašovacích údajů, a když jste nováček, můžete si účet rovnou vytvořit. Protože aplikace obsahuje citlivé informace, chrání vstup čtyřmístný PIN kód, který si nastavíte při prvním přihlášení. A pokud to váš telefon umožňuje, můžete si přístup pojistit také naskenováním otisku prstu nebo obličeje. Tím zajistíte, že se k vašim nákupním informacím nedostane nikdo nepovolaný.

Mobilní aplikace MALL Pay - přehled slev v rámci věrnostního programu Odměny

Hned po přihlášení na úvodní obrazovce uvidíte, za jakou částku můžete nakoupit, kolik máte nashromážděných věrnostních bodů a také důležité zprávy o objednávkách a speciálních akcích. Na novinky a výhodné akce vás upozorní i notifikace, které na vás červeně bliknou, když pro vás něco zajímavého připravíme. Upozornění ale dostanete třeba i ve chvíli, kdy přijde čas na zaplacení nákupu, což se vždycky hodí.  Níže na stránce si také můžete rozbalit seznam obchodů, kde můžete odloženou platbu využít, prokliknout se do nich a rovnou vybírat zboží. 

Ve spodní liště najdete také záložku Nákupy, která vám po kliknutí zobrazí, zda aktuálně máte nějaké aktivní objednávky a jejich detaily. Hned vedle se prostřednictvím ikonky Odměny prokliknete do aktuální nabídky odměn, které můžete získat za bonusové body. Kromě zajímavých slev na konkrétní zboží v partnerských obchodech vám nasbírané body také mohou zlevnit prodloužení záruky nebo zajistit bezplatný osobní odběr.


TIP!
Rádi děláme lidem radost. Doporučte Skip Pay svým známým a získejte až 5 000 Kč na nákupy.

Jen to, co se vám hodí vědět

Nechtěli jsme, aby aplikace byla přehlcená zbytečnými tlačítky, záložkami a obsahem obecně. Abychom ji udrželi v minimalistickém duchu, další užitečné informace naši vývojáři „ukryli“ do sekce Více, kterou najdete na pravé straně spodní lišty. V ní si můžete přečíst více o prodloužené záruce, zjistit, jak získat až 1 000 Kč na nákupy nebo si upravit nastavení a zabezpečení účtu. Kromě toho tu najdete i důležité smlouvy a dokumenty a také sekci FAQ – nejčastěji kladené dotazy s odpověďmi. Zde najdete případně více informací o mobilní appce.

Ale dost popisování, nejlepší bude, když si aplikaci stáhnete a sami ji vyzkoušíte. Stále ještě vychytáváme drobné detaily, ale přesto doufáme, že se vám bude líbit. A v každém případě oceníme vaši zpětnou vazbu, ať už bude pozitivní, nebo negativní, o kterou se s námi můžete podělit v komentářích.

Hodnocení článku:

(3 hlasů, průměrné hodnocení: 3.67 z 5 )
Loading...

Témata:

Komentáře:

Sledovat
Chci být informován o:
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Ukázat všechny komentáře
0
Napište nám prosím do diskuze váš názor.x