Lidé, kteří si něco nutně potřebují koupit, ale zrovna nemají dost peněz, někdy zbytečně volí unáhlená řešení. A tak se – často i kvůli relativně nízké částce – rozhodnou pro nákup na splátky. Kdyby znali odloženou platbu, nemuseli by se zadlužovat. V čem se odložená platba liší od splátkového prodeje?

Odložená platba není půjčka 

Odložená platba není, na rozdíl od nákupu na splátky nebo klasické půjčky, úvěrový produkt. Jedná se o finanční službu, která vám umožní zaplatit za nákup 30 dní od doručení. Tím získáte hned několik výhod: neplatíte předem za zboží, které jste ještě neviděli, produkt si v klidu vyzkoušíte v pohodlí domova a v neposlední řadě můžete s odloženou platbou nakupovat i ve chvíli, kdy se, třeba před výplatou, ztenčí vaše finanční zdroje. 

Právě proto, že odložená platba není půjčka, nelze ji využít na nákupy v řádu desítek tisíc. Pokud se pro ni rozhodnete, váš první nákup by neměl přesáhnout hranici 2 000 Kč. Ale když produkty včas uhradíte, bude se tento limit pro další nákupy postupně navyšovat. Maximální částka, za jakou můžete s odloženou platbou nakoupit, je v tuto chvíli stanovena na 15 000 Kč.    

TIP!
Chcete se o odložené platbě dozvědět víc? Mrkněte, na co se nás zákazníci nejčastěji ptají.

Za odložení platby nezaplatíte ani korunu 

Pokud nenarazíte na super výhodnou nabídku splátek bez navýšení, za nákup na splátky si vždy připlatíte. Úvěrové společnosti vám zpravidla nepůjčí peníze na nákup jen proto, že jste jim sympatičtí. Potřebují generovat zisk a ten pramení z úroků, které jim zaplatíte. A platí, že čím nižší splátky, respektive delší dobu splácení si nastavíte, tím vyšší bude celková částka, kterou za nákup zaplatíte. Proto si vždy důkladně pročtěte podmínky, které daná splátková společnost nabízí, abyste se vyhnuli zklamání. 

Při podpisu buďte obezřetní.
Nikdy nepodepisujte smlouvu, kterou jste si pořádně neprostudovali.

Odložená platba je naproti tomu zcela bezplatná služba, protože naším cílem není vydělávat na úrocích. Náš zisk vzniká díky spolupráci s e-shopy, ve kterých aktuálně můžete s odloženou platbou nakoupit. Proto vám splatnost prodlouženou o 30 dní můžeme nabízet zdarma. Jediná situace, kdy po vás budeme chtít peníze, nastane, pokud za nákup včas nezaplatíte. Pak budeme nuceni vám za každých 5 dní prodlení naúčtovat „výchovný“ poplatek ve výši 100 Kč. Ale nebojte, aby k takové nepříjemnosti nedošlo, budeme vás včas e-mailem a SMSkou informovat o tom, že se blíží termín splatnosti.  

Žádné záludnosti, jen výhodné a pohodlné nákupy 

Dlouhodobě pracujeme na tom, aby pro vás nákupy s odloženou platbou byly pohodlné. Proto jsme pro vás vytvořili věrnostní program Odměny, v němž za realizované nákupy získáváte slevy a bonusy podle vlastního výběru. Důležitá je pro nás i kvalitní zákaznická podpora – pokud si s něčím ohledně odložené platby nevíte rady nebo máte dotaz k již existující objednávce, neváhejte nás kontaktovat, rádi vám poradíme a pomůžeme. 

Podmínky, které našim zákazníkům nabízíme, jsou naprosto transparentní. Proto se nemusíte bát, že někde narazíte na poplatky, o kterých bychom vám „zapomněli“ říct. Chceme vám život usnadnit, ne komplikovat, takže stále vymýšlíme novinky pro příjemnější a snadnější nákupy. A ceníme si i zpětné vazby. Máte nějaký nápad, jak bychom naši službu mohli vylepšit? Napište nám do komentářů, rádi se na vaše tipy podíváme.

Hodnocení článku:

(5 hlasů, průměrné hodnocení: 5.00 z 5 )
Loading...

Témata:

Komentáře:

Sledovat
Chci být informován o:
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Ukázat všechny komentáře
0
Napište nám prosím do diskuze váš názor.x