Už jste v obchodech narazili na soby, červeno-bílé čepice a třpytivé ozdoby? Pokud ano, znamená to jediné. Vánoce se nezadržitelně blíží. Ať už předvánoční období milujete, nebo jste spíš Grinch vyhlížející leden, připravili jsme pro vás akci, která před Vánoci uleví vaší peněžence.

Vánoce představují pořádný nápor pro domácí rozpočet. Takže se počítá každý způsob, který vám pomůže udržet účet v kondici. A proto letos můžete za dárky zaplatit až po Vánocích. Pokud v období od 1. listopadu do 23. prosince využijete odloženou platbu, můžete nákup uhradit až v období mezi 10. a 20. lednem příštího roku. Proč je to skvělé?

Pokud máte velkou rodinu a hodně přátel, kterým chcete udělat radost velkým nebo malým dárkem, mohou se vám Vánoce pořádně prodražit. Jděte na to chytře a pořiďte část dárků s odloženou platbou. Zboží tak obdržíte ve standardní objednací lhůtě, ale zaplatit za něj můžete až v lednu, tedy po prosincové výplatě. Za využití odložené platby nezaplatíte ani korunu.

Víte, že...?
Podle loňského průzkumu společnosti STEM/MARK pro Air Bank více než třetina Čechů plánovala za Vánoce utratit přes 5 000 Kč. Mezi dárky dominovala kosmetika, hračky a praktické „měkké“ dárky, tedy oblečení. Jak jste na tom vy?

Noví klienti mohou s odloženou platbu nakoupit až za 5 000 Kč, ale pokud naši službu využijete opakovaně, bude váš nákupní limit postupně růst, a to až do výše 15 000 Kč. Pro věrné zákazníky navíc máme spoustu slev a bonusů v našem věrnostním programu Odměny. Čím víc nakupujete, tím více výhod můžete čerpat. Aktuálně třeba 10% slevu na zážitky od společnosti Allegria nebo slevu 300 Kč na vstup do vodního světa Aquapalace Praha.

Nekupujte zajíce v pytli. Na zaplacení nákupů s námi máte až 50 dní
Nekupujte zajíce v pytli. Na zaplacení nákupů s námi máte až 50 dní

Posunutím splatnosti na leden chceme pomoci všem, aby si užili co nejklidnější svátky. Pokud se při nakupování dárků netrefí nebo nezvládnou objednané zboží převzít třeba kvůli frontám na poště či zpoždění dopravců, nebudou muset s e-shopem řešit složité vracení peněz na svůj účet. Bojujeme tak s bariérami, které stále ještě některé zákazníky od nakupování online odrazují – ostatně proto se motivem naší kampaně stal příslovečný ‚zajíc v pytli‘.“

Tomáš Krásný, Marketing Manager Skip Pay

S odloženou platbou nikdy neplatíte za zboží, které jste ještě neviděli. Objednané produkty si můžete v pohodlí domova prohlédnout a seznámit se s nimi. Pokud neradi nakupujete naslepo, ale zároveň se nechcete v předvánočním období tísnit v nákupních centrech, bude pro vás odložené placení to pravé ořechové.

TIP!
Dárky na dluh? Vyzkoušejte raději odloženou platbu a plaťte až po Vánocích

O svých nákupech, odměnách a limitech budete mít vždy perfektní přehled, a to díky zákaznické zóně Skip Pay nebo nově i mobilní aplikaci Skip Pay. Proto snadno zjistíte, jaká je vaše aktuální bilance, a budete znát termín, kdy je třeba za nákup zaplatit. A nebojte, pokud byste přesto zapomněli, včas se vám připomeneme. Nákup pak v klidu uhradíte kartou nebo převodem. 

Může se stát, že se s dárkem tak úplně netrefíte do vkusu obdarovaného. Žádný problém. Nákup nebo jeho jednotlivé položky můžete bez potíží vrátit. Ze zákona na to máte 14 dní, ale některé e-shopy vám poskytnou více času. Patří mezi ně i MALL.CZ – ten umožňuje zboží zakoupené nyní vrátit až do 31. ledna 2020. 

Hodnocení článku:

(3 hlasů, průměrné hodnocení: 5.00 z 5 )
Loading...

Témata:

Komentáře:

Sledovat
Chci být informován o:
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Ukázat všechny komentáře
0
Napište nám prosím do diskuze váš názor.x