Pojištění je trochu rozporuplný produkt. Jeho smysl totiž poznáte až ve chvíli, kdy se vám přihodí nějaká nepříjemnost – ať už jde o vytopený byt, nabourané auto, úraz nebo ztrátu zavazadel v zahraničí. Pak rázem zjistíte, jak moc se sázka na to, že vám se určitě nic nestane, nevyplácí. A to navíc v době, kdy díky internetu sjednání většiny druhů pojištění vyřešíte během chvilky. Tak neriskujte a radši se s námi podívejte, jaké jsou výhody pojištění online!

Možná si říkáte, že je pro vás pojištění zbytečné, protože jste dítě štěstěny, kterému se smůla obloukem vyhýbá. Jenže náhoda je blbec a Murphyho zákony zkrátka fungují. Místo toho, abyste zpětně litovali, že jste podcenili situaci, se radši poohlédněte po pojištění na internetu. Proč se vyplatí?

1. Pohodlné sjednání z domova

Pojišťovny jdou s dobou, a tak si v současnosti můžete třeba povinné ručení, havarijní pojištění, pojistku domácnosti nebo pojištění zboží proti krádeži sjednat online z pohodlí domova. Na internetu samozřejmě uzavřete také cestovní pojištění, na které byste v sezoně dovolených, která právě probíhá, neměli zapomenout. V závislosti na destinaci, vašem věku, délce pobytu a podobě pojistného plnění cena za „cestovko“ startuje už na několika desetikorunách, které vás určitě nezruinují. Jak zjistit, která pojišťovna vám za málo peněz poskytne hodně muziky? To vám prozradí internetové srovnávače pojištění.

Cestovní pojištění pokryje léčebné výlohy.
Cestovní pojištění se hodí, i pokud fandíte adrenalinovým sportům.

2. Blesková platba a okamžitá platnost

Pokud si sjednáte pojištění online, nejrychlejším způsobem úhrady pro vás bude platba kartou nebo platba online pomocí platebního tlačítka. Obě platební metody zajistí bleskové připsání peněz na účet poskytovatele, a tak pojištění začne platit prakticky okamžitě. To znamená, že cestovní pojištění bez potíží stihnete uzavřít cestou v autě nebo při čekání na letišti a veškerá potřebná dokumentace vám dorazí do e-mailové schránky. Proto zapomeňte na výmluvy, že pojištění nemáte, protože jeho sjednání zabere moc času. Ale pokud nespěcháte, můžete pojištění samozřejmě uhradit i klasickým bankovním převodem, záleží jen na vašich preferencích.

TIP!
Otřásla platba za dovolenou vaším účtem? Pořiďte si poslední nezbytnosti s odloženou platbou a zaplaťte za ně kdykoliv do 30 dnů. Šťastnou cestu!

3. Sleva, kterou na pobočce nezískáte

Sjednání pojištění na internetu šetří nejen váš čas, ale i náklady pojišťoven – když si pojistku obstaráte sami, neukrajujete čas pracovníků kamenných poboček. Díky tomu vám pojišťovny k balíčku služeb mohou naservírovat také slevu za sjednání online. Zvýhodněné ceny získáte nejen při vyřízení pojištění přímo na stránkách dané pojišťovny, ale také tehdy, když si ho sjednáte přes některý z online srovnávačů, např. Top-Pojištění.cz, kde si všechna zvýhodnění a promoakce můžete porovnat na jednom místě. Ve finále se tak můžete dopracovat k velmi rozumné částce, kterou se za pocit klidu a bezpečí rozhodně vyplatí vynaložit.fpo

Hodnocení článku:

(2 hlasů, průměrné hodnocení: 5.00 z 5 )
Loading...

Témata:

Komentáře:

Sledovat
Chci být informován o:
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Ukázat všechny komentáře
0
Napište nám prosím do diskuze váš názor.x