S příchodem června jsme překonali velký milník –⁠ s odloženou platbou MALL Pay nyní nakoupíte na více než 50 e-shopech. To ale určitě neznamená, že bychom se chystali usnout na vavřínech, naopak. I nadále se budeme snažit, aby počet obchodníků, se kterými spolupracujeme, rostl. A stejně tak připravujeme další velké novinky, které zpříjemní vaše nakupování.

I když byly uplynulé měsíce pro všechny náročné, podařilo se nám navázat nová zajímavá partnerství. Možná i proto, že omezení spojená s koronavirem ukázala, že odložená platba může být skvělým pomocníkem i v těžkých časech. Díky tomu, jak jsme se činili, se nám podařilo překonat hranici 50 spolupracujících e-shopů, abyste měli ještě více možností, kde mallpay využít.

TIP!
Jak virus dopadl na e-commerce? Podívejte se, které segmenty trhu pozitivně i negativně ovlivní.

Odložená platba nahrává bezkontaktnímu placení

Vzestup popularity odložené platby během bezpečnostních opatření ovlivnil i fakt, že se do online nákupů pustila nová skupina zákazníků. Jde o osoby, které na internetu dříve spíše nenakupovaly, ale uzavřené obchody je přiměly změnit názor. Růst odložené platby však způsobily i samotné e-shopy. Ty apelovaly na své zákazníky, aby při svých objednávkách využívali platbu předem, díky níž se kontakt mezi doručovatelem zásilky a jejím adresátem snížil na nezbytné minimum. Ne každý chce s obchodníky sdílet údaje ze své platební karty a cestou, jak se tomu vyhnout, je právě placení až do 14 dnů po doručení. 

Ochranné pomůcky
Pandemie koronaviru změnila nákupní chování Čechů.


Odložená platba ale pomohla i lidem, kteří se krátkodobě ocitli ve finanční tísni nebo se jejich zaměstnavatel opozdil se zasláním výplaty. V případě, kdy nemáte peněz nazbyt, se 14 dní na zaplacení nákupu rozhodně hodí. Samotné využití služby mallpay je bezplatné, a tak nepředstavuje žádné náklady navíc.

A podobné je to i u vracení zboží. Pokud se vám z nějakého důvodu nelíbí produkt, který jste si objednali s mallpay, můžete ho bez potíží vrátit, aniž by nákup zbytečně blokoval vaše peníze. A to se v době, kdy se každá koruna počítá, hodí. Zaregistrujte se zdarma ještě dnes a začněte si konečně užívat nakupování plného benefitů.

TIP!
Odložená platba není žádná novinka. Kde se služba usnadňující internetové nákupy vzala?

Děláme radost vám i sobě

Naše služba vznikla proto, aby lidem usnadňovala nákupy na internetu. A když vidíme, že jste s ní spokojeni, radujeme se i my. S každou pozitivní zpětnou vazbou roste i naše motivace dělat věci ještě lépe. Proto pro vás hledáme nové internetové obchody a vymýšlíme zajímavé akce v rámci věrnostního klubu Odměny. V něm aktuálně můžete získat slevu až 950 korun na CZC.CZ a Košík.cz.

A z jakého „úlovku“ z poslední doby máme největší radost? Těší nás každá nová spolupráce, ale doporučit vám můžeme třeba e-shop Patro.cz. Proč? Jeho největší devizou je opravdu široká nabídka zboží. Pořídit v něm můžete elektroniku, sportovní vybavení, oblečení, produkty pro děti, knihy i kosmetiku. To znamená, že si na jednom místě můžete poskládat různorodý nákup, čímž ušetříte spoustu času. A často i peněz. 

TIP!
Rozdáváme radost! Nakupte na Patro.cz s odloženou platbou a získejte slevu 200 Kč.

mallpay za dvě hodiny i ve vašem e-shopu

Abychom zařazení odložené platby nabídli ještě většímu množství obchodů, spojili jsme se nově s e-shopovou platformou Shoptet. Na té v Česku „běží“ více než 20 000 internetových obchodů. Obchodníci, kteří Shoptet využívají, nyní mohou mallpay prostřednictvím jednoduchého doplňku  spustit i ve svém e-shopu. A to velmi rychle –⁠ díky tzv. turboonboardingu a elektronickému podpisu smlouvy lze službu aktivovat už za 120 minut. 

Doplněk Shoptet
S novým doplňkem mohou e-shopy spustit odloženou platbu velmi rychle.
TIP!
Máte e-shop a chcete pro své zákazníky něco navíc? Přečtěte si, jak odložená platba funguje z pohledu obchodníka.

I když stále rosteme, možná vám v naší nabídce nějaký e-shop chybí. Pokud ano, budeme rádi, když nám pošlete svůj tip. My na oplátku zkusíme vymyslet, jak s ním navázat spolupráci. Nebo sami provozujete internetový obchod, který nevyužívá platformu Shoptet, a přesto chcete odloženou platbu nabídnout i svým zákazníkům? Dejte nám určitě vědět na sales@skippay.cz, třeba se tak i vy stanete členem ambiciózní rodiny mallpay.

Hodnocení článku:

(6 hlasů, průměrné hodnocení: 3.67 z 5 )
Loading...

Témata:

Komentáře:

Sledovat
Chci být informován o:
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Ukázat všechny komentáře
0
Napište nám prosím do diskuze váš názor.x