Nebankovní půjčka

Insolvenční rejstřík. K čemu slouží a co v něm najdete?

Insolvenční rejstřík asi nenavštěvujete každý den. Ale pokud se například chystáte začít spolupracovat s novým obchodním partnerem, možná byste si ho v této databázi proklepnout měli. V rejstříku totiž během chvilky a zdarma zjistíte, jestli náhodou nemá finanční škraloup. Pojďme se proto na insolvenční rejstřík podívat podrobněji.

Limit 50 tisíc a 50 dnů na zaplacení. Skipněte starosti při nákupech

Odložená platba MALL Pay vznikla proto, aby vám zpříjemnila a usnadnila nakupování. A my ji teď posouváme ještě o level výš. Jak? Pomocí SKIPOVÁNÍ! S odloženou platbou, jak jste ji znali ve více než 100 e-shopech, se loučit nemusíte. Teď ji ale doplňují novinky, které vám umožní nakupovat až do 50 000 Kč a se splatností až 50 dnů. Začněte přeskakovat starosti při nakupování hned teď.

Revolvingový úvěr

Revolvingový úvěr je bankovní úvěr s automatickým obnovováním. Na rozdíl od kontokorentu ale není propojen s běžným účtem. Je určen především pro firmy a podnikatele, kteří ho využívají jako stálou finanční rezervu pro překlenutí období mezi fakturací a splatností pohledávek nebo nečekané výdaje. Podmínky pro jeho sjednání se u jednotlivých bank liší, klient však vždy musí prokázat […]

Mateřská a finanční problémy. Jak do nich nespadnout?

Děti jsou radost, ale také starost. Když finanční výpadek zasáhne bezdětného člověka, je to sice nepříjemné, ale situace dopadne jen na něj. Pokud se však s podobnými těžkostmi potýkají rodiče s dětmi, ovlivní krizová situace i ty nejmenší. Jak se zachovat, když vám během rodičovské dovolené poklesnou příjmy?

Potřebujete půjčku? 5 tipů, jak nenaletět trikům nebankovních společností

Situace, která v Česku aktuálně panuje, může mnoha lidem způsobit výpadek příjmů. A tak lze očekávat, že přibude těch, kteří sáhnou po úvěru. Patříte mezi ně i vy? Budete-li při výběru obezřetní, mohou vám vypůjčené prostředky pomoci. V opačném případě se ale můžete dostat do dluhové spirály, a to paradoxně i v případě, kdy sáhnete po „malé“ půjčce od nebankovní společnosti.