Pojištění

Pojištění internetových rizik: Pomůže vám s reklamací i kyberšikanou 

Spousta činností se dnes přesouvá do online světa — nákupy, uzavírání smluv, komunikace se státní správou, internetové bankovnictví… Riziko zneužití vašich osobních a platebních údajů tak strmě stoupá. Případné právní a finanční nepříjemnosti vám pomůže řešit pojištění internetových rizik. Na co všechno se vztahuje?

Vybírejte srdcem, plaťte hlavou, naznačují naši noví maskoti

Série našich podzimních novinek ještě zdaleka nekončí. Abychom co nejlépe podtrhli benefity účtu Plus a mallpay karty, loučíme se s cvičenci, kteří vás v uplynulém roce naučili přeskakovat starosti při nakupování, a nahrazujeme je novými postavičkami srdce a mozku. Chceme totiž, abyste při nákupech s mallpay vybírali právě srdcem, ale platili vždy chytře –⁠ hlavou.

Je to pravda? Odhalte 5 častých mýtů ze světa financí

Díky internetu jsme obklopeni obrovským množstvím informací. Zatímco některé z nich jsou pečlivě ozdrojované a vyargumentované, jiné jsou založené spíše na dojmech, nebo dokonce záměrně lživé. Proto jsme se rozhodli vyvrátit pětici mýtů, které v online prostředí kolují o financích, a také podpořit kampaň Tři tečky, jejímž cílem je právě boj proti dezinformacím.

Pojištění zboží. Proč ho uvítají i vaši zákazníci?

Relativně nová pračka, která odmítá prát, rozbitý displej u drahého mobilu nebo ukradený foťák na dovolené. To jsou nepříjemnosti, kterým lidé čelí každý den. I proto přibývá těch, kteří se podobným situacím chtějí vyhnout. A to díky pojištění zboží, které kryje nejen poruchy produktů po záruce, ale i nešťastné náhody. Proč byste ho zákazníkům měli nabízet i vy?