Odložená platba

Půjčka na Vánoce: Kdy se vám (ne)vyplatí? 

Blížící se vánoční svátky často znamenají velký zásah do rodinného rozpočtu. Spoustě lidí tak zní v hlavě otázka: „Půjčit si na vánoční dárky, nebo raději ne?”. Patříte mezi ně? Potom pečlivě zvažte všechny výhody a rizika vánočních půjček. Jaké to jsou a co když to jde i jinak?

Odložená platba: Skvělé výhody pro neklidnou dobu, které ale užívejte s mírou

Odložená platba je dnes už běžný nástroj. Vznikla jako moderní alternativa dobírky – aby si zákazníci mohli zboží z e-shopů nejdřív vyzkoušet a až pak ho pohodlně zaplatit. V Česku ji každý rok pravidelně využívají stovky tisíc domácností a my ve Skip Pay měsíčně odložíme platby za desítky milionů korun. Aby ale nevedlo ke zbytečným problémům, má i odkládání svá pravidla. Jaká to jsou?

BNPL platby: Revoluční způsob, jak malé e-shopy zvyšují konverzi a prodeje 

Flexibilita a pohodlí při placení jsou hlavními nákupními trendy dneška. Ke spokojenosti zákazníků a zvýšení konverzí i malých e-shopů přispívá odložená a rozložená platba – tedy „nakup nyní, zaplať později“ (Buy Now, Pay Later aneb BNPL). Tato metoda je žhavým tématem v e-commerce a nabízí mnoho výhod pro zákazníky i prodejce. Jaké to jsou?